Zorginstellingen


De zorgsector staat al jaren onder druk. Bezuinigingen maken de werkdruk hoog. Om het personeel en/of vrijwilligers dichter bij elkaar te brengen en te bedanken voor hun inzet is het zinvol om met elkaar een uitje te beleven. Samen doen, is samen beleven, is samen onthouden is samen herinneren.

Stichting Sport & Cultuur kan uw uitje van A tot Z organiseren. Professionals, gespecialiseerd in evenementen gaan voor uw aan de slag en starten met de voorbereiding. In goed overleg wordt er een programma samengesteld die voor de deelnemers leuk, uitdagend en toch ook haalbaar zijn. Met veel eigen materialen kan Stichting Sport & Cultuur snel schakelen en zich flexibel opstellen bij onverwachte gebeurtenissen. Onze bekwame en enthousiaste instructeurs maken op de evenementendag zelf de activiteiten tot een belevenis, hebben oog voor alle deelnemers en leiden alles in goede banen. Onze professionals maken van uw uitje een groot succes!

Wilt u meer informatie over een personeelsuitje of vrijwilligersdag? Kijk op onze website of neem direct contact met ons op!

 

 

Copyright © Dandelion by Pexeto