Onderwijs


Onderwijs is er in verschillende vormen. Binnen bedrijfsleven en overheid zijn de termen cursus (verkrijgen van kennis) en training (verkrijgen van vaardigheden) gebruikelijk.  Onderwijs bestaat natuurlijk niet enkel uit zitten in schoolbanken en luisteren naar een docent. Naast kennis en vaardigheden speelt ook het overdragen van een bepaalde houding (attitude), manieren, normen en waarden een rol binnen het onderwijs. Ook wordt vaak aandacht besteedt aan het belang van bewegen. Overgewicht bij kinderen is de laatste jaren enorm toegenomen. Veel onderwijsinstellingen en andere organisaties hebben traditioneel elk jaar een sportdag om zodoende aandacht te besteden aan het belang van bewegen en bovendien om de medescholieren, elkaar in een wat meer ontspannen sfeer te leren kennen.

Bent u opzoek naar een professioneel georganiseerde sportdag, introductiedag, studiedag of personeelsuitje binnen de onderwijs sector? Dan bent u bij Stichting Sport & Cultuur aan het juiste adres. Met ruim 20 jaar evenementen ervaring, veel eigen materialen, schitterende locaties door heel Nederland, een onderwijs achtergrond en professionele instructeurs organiseren wij elk jaar weer verschillende:

  • Introductiedagen – waar kennismaking centraal staat
  • Kampen groep 8 – intensief met elkaar omgaan en zorg dragen voor een leuke afsluiting
  • Sport- & Activiteitendagen – kan verschillende betekenissen hebben zoals cultureel, sportief, muzikaal, adventure,culinair etc.
  • Studiedagen – waar nieuwe ontwikkelingen of planning en/of uitvoering van nieuwe plannen centraal staan
  • Personeelsuitje eindeschooljaar – docenten onder elkaar die gezamenlijk eht schooljaar afsluiten
  • Dagen voor zorginstellingen – voor zorginstellingen organiseren wij verschillende uitjes
  • Trainingen – waar het verkrijgen van bepaalde vaardigheden centraal staat
  • Workshops – kan afhankelijk van de gekozen workshop verschillende aspecten bezitten als fun, teambuilding, training, relatiemarketing en meer.

 

Copyright © Dandelion by Pexeto